Cheer life

Som vi nämde tidigare så går vi båda på cheerleading och är även tränare tillsammans för ett lag. Om ni inte riktigt vet vad cheerleading är så kan jag förklara lite kort. Varje år tränar vi på ett 2,5min program som innehåller gymnastik, dans, bygg och hopp, vi tränar på det för att få det till perfektion för att sedan sätta det till 100% på tävlingarna. Det är inte alls som man ser i filmer, vi står aldrig och hejjar på fotbolls matcher eller liknande. Och cheerleading är minst lika mycket en sport som tex fotboll, efter ett program är man helt död, förstå då på våra träningar när vi kör programmet om och om igen. För att sammanfatta sporten kort så är den världens bästa! Men här kommer en liten presentation om alla lagen vi är med i.
 
Navy är vårat "huvudlag" som vi tränar 3 gångar i veckan med. Vissa av tjejerna i Navy har vi gått i samma lag med i mer än 5år så laget är som en familj. Vi har våra upp och ned gångar men man blir alltid taggad av laget och tränarna att fortsätta kämpa på. Skulle för allt i världen inte vilja byta bort detta lag!
 
I Ice är vi bara 5 tjejer, till skillnad från Navy som är 21, och vi allihopa går även i Navy. Skillnaden mellan lagen är att Ice är en "groupstunt", våra program är bara 1.30 långa men består bara av bygg, inget annat. Har så sjukt roligt med dessa tjejer och ni ser ju bara lyckan på bilden till vänster när vi hade satt hela vårat program på SM!
 
Mint är våra älskade små miniorer. Det här är alltså laget vi är tränare till, tjejerna är mellan 9-12 år och tävlar i minior level 2. Det är så roligt att få vara tränare till dessa tjejer som alltid får en på ett bra humör!Kom ihÂg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo