Nyår ala Kajsa

 
 
 
På bild numer 2 ovan ser ni två bilder av mig och min kära vän Emilia. Ni får även en närmare titt på min outfit från nyårskvällen. En svart/silvrig byxdress, lite anorlunda och kul. Speciellt skönt, ingen kort klänning att behöva dra ner var tredje minut ;) Till det fick det bli rosa läppar (love it), en svart sotning och mitt naturliga lockiga hår utläppt lite som det ville. 
 
En snabb sammanfattning av mitt nyår. Det var alltså jag som höll i årets nyårfest bland mina kompisar. Sjukt lyckad kväll måste jag erkänna. Alla hade jättekul, inclusive mig. Det brukar vara svårt att släppa kontrollbehovet, speciellt när man har fest i sitt eget hus :/ Men... fick BARA positv feedback så jag är mer än nöjd med den kvällen/natten. Tråkigt nog firade inte jag och Fanny nyår tillsammans då vi tyvärr inte umgås med gemensamma kompisar, men det får bli nästa år!♥♥♥
 

2015

Nytt år, ny start. Som man brukar säga. Nej men jag och Kajsa har bestämt oss för att ta upp bloggen lite igen. Kommer inte bli en blogg med 10 inlägg per dag, utan när vi känner för det och har tid, och tid är inget vi har mängder av, så förvänta er bara några inlägg per vecka. 
 
Känns helt sjukt att 2014 är slut och det nu är 2015. Hela 2014 har gått så sjukt snabbt! Det har egentligen inte varit ett så märkvärdigt år, verkligen inte dåligt men kanske inte det bästa heller. Känns som att jag liksom haft så mycket hela tiden att jag knappt andats ut. Den här våren vet jag kommer blir stressig men ska ändå göra den jävligt rolig och njuta mer. Har verkligen mycket saker att se framemot, vilket gör allt mycket lättare!