Vans.Höst.Leo

Nu är hösten här igen, vädret har ju gått lite till och från den senaste veckan. Men jag tycker det är så mysigt med höst faktiskt! Idag invigre jag mina nya "Slip on Vans" i leopard mönster. ÄLSKAR DOM! Men måste erkänna, liiite svåra att matcha kläder till, mycket basic plagg för att kunna framhäva skorna. 
 
Nu ska jag ta tag i lite läxor som ska vara klara till imorgon hehe... Kraaam! 

Myskväll

Efter våran träning som slutade vid 9 tog Fanny, Jag o company mopparna till Ica. Där köpte alla något gott att mumsa på under kvällen. Just nu ligger jag ensam i min mysiga säng, otroligt skönt måste jag erkänna! Att bara vara lite för själv, det behöver vi alla någon gång ibland. Imorgon blir det träning med Mint (laget vi är tränare till) för oss båda kl 11 på morgonen. Alltid lika kul att träffa alla spralliga tjejer :) 
 
Nu ska jag sätta igång en film så jag faktiskt någon gång kan få äta upp all god frukt haha! Kraaaam! 
 
 

FREDAG

Bilderna ni ser ovan är vad jag hade på mig idag :) Otroligt snygg men bekväm outfit enligt mig! 
 
Jag tänkte skriva "äntligen fredag" men det kan jag faktiskt inte säga. Denna vecka har gått så oroligt fort och dagarna på Tibble, estet klasser är så otroligt roliga. Det händer alltid något nytt i våran korridor haha! Men som sagt är det fredag och det byter cheer träning för både mig och Fanny ikväll. Vi är taggade till 1000! :D Kram!