Sommarkvällar som dessa

 
Förra veckan fixade vi super mysigt med massa tända ljus och täcken på Kajsas veranda där vi satt och bara prata hela kvällen i nästintill minus grader kändes det som. Men med massor av täckan och filtar så höll man sig varm. Älskar mysiga sommarkvällar! 

España

 
En av dom största anledningarna till att vi ville skaffa den här bloggen är att vi om 14 dagar åker till Spanien tillsammans så vi vill kunna ladda upp alla härliga bilder vi kommer att ta någonstans, men självklart kommer vi ändå att blogga både föra och efter resan. Vi är sjukt taggade och det ska bli så härligt att komma iväg till lite värme och sol, och att få åka iväg tillsammans är som en "dream come true". 
 

Fanny & Kajsa

 
Vi är två tjejer som tidigare har haft egna bloggar men nu tänkte vi att det kunde vara roligt att skaffa en tillsammans. Bloggnamnet Kafa fick vi från våra namn, Kajsa (till höger) och Fanny (till vänster). 
Vi lärde känna varandra för ungefär 4 år sedan genom cheerleadingen, som är en stor del av våra liv. Kläder, foto,  mat och våra vänner är även något ni kommer få läsa mycket om här på bloggen. 
 
Kajsa♥ Jag är 16 år gammal, alltså 98. Ska nu efter sommarlovet börja ettan Tibble Gymnasium. Bor tillsammans med min familj, besående av mamma, pappa och två storebröder. Till skillnad från Fanny har jag även musik och sång som ett stor intresse. Mycket tid spenderas också med min pojkvän Aksel. 
 
Fanny♥ Jag är också 16 men fyller snart 17, alltså ett år äldre än Kajsa. Jag ska efter sommaren börja mitt andra år på Täby enskilda gymnasium. Min familj består av min mamma, pappa och lillebror, jag har även flera "låssasyskon" då mina föräldrar är skilda.