Rosa naglar

Hahah! Fråga inte varför jag har silver på bara tummen XD. Kunde inte bestämma mig vilken färg, men beslutade mig till slut för rosa. Det brukar ofta sluta så för mig. Vanligtvis brukar jag ha väldigt långa naglar men klippte tidigare idag ner dom för att både kunna spela gitarr och eftersom träningran har börjat. Och kände då för att liva upp mina tråkiga korta naglar med ett härligt nagellack. Så det fick bli min sysselsättning såhär på kvällskvisten. 

When I'm bored...

 
Som rubriken lyder... När jag har riktigt tråkigt så slutar det alltid med att jag sitter och sminkar mig haha. Jag tycker det är otroligt roligt att sminka både mig och andra. Även på skoldagar så vill jag alltid sitta lite extra länge med sminket just för att jag tycker det är så kul :) Men det bästa är när man inte har några tidsbegrensningar alls och kan sitta i nästan flera timmar :P 
 
 
 

Söndagsmorgon

Godmorgon iallihop! Vaknde upp imorse med Emmy vid min sida. Igårkväll vart det jättespontant att hon kom hem till mig. Skulle igentligen varit med Aksel men han är sjuk :(, men jättespontant vid typ 10 tiden tog jag en sväng med moppen och hämtade upp Emmy. Det blev en riktigt mysig lördagskväll. 
 
Just nu sitter jag i soffan med datan i knät och har fått i mig en god frukost. Idag kommer dagen spenderas utomhus med cheerlaget. Vi kommmer uppträda på "Kanalensdag". Dock är både jag och Fanny lite små sjuka så är inte jättetaggade på att stå ute i 12 grader haha. Men det ska nog gå bra :)